När man fångar ögonblicken

Överallt sväller och brister knopparna. Det är så vackert. Jag är så glad över det dåliga vädret: annars hade det varit riktigt jobbigt att gå till jobbet nu. Om några dagar står hela världen i blom. Jag älskar våren!
 
Jag börjar tröttna på att vänta, tröttna på att längta. Juli kommer inte fortare bara för att jag vill det. Jag hittar på så mycket att sysselsätta mig med att tanken på att åka iväg nästan blir irriterande istället! Det finns så många jag vill hinna umgås med, så mycket jag vill göra. Varenda ledig dag planeras noga! Samtidigt som det måste finnas lite utrymme. Om solen kommer fram, vill jag springa ut. Lägga mig på backen och titta på Blåsipporna och Vitsipporna som täcker marken. Ställa mig på tå och lukta på äppel- och körsbärsblommorna.
 
Juli kommer när juli kommer. Jag tycker nästan att tiden går för fort. Vart tar dagarna vägen? Alltför snart är det dags att packa väskorna och flyga iväg mot en annan kontinent. Mot USA och nya äventyr. Men först, är det dags att gå till jobbet.
 
Ha en fantastisk söndag!
 
Bilder från förra året